Forum |
|
|
33157. | Odnośnie wpisu numer: 33151 Święty Łukasz pisząc, że „Błogosławieni ci, którzy teraz płaczą, albowiem śmiać się będą” nie miał chyba na myśli wyśmiewania się lub szydzenia z kogokolwiek. A Ty Nataszo to właśnie nadal robisz dając dowód, że nic nie pojęłaś ze słów Pana Rochowicza i z zachowania się osób biorących udział w smutnej uroczystości.
To, że różne osoby wyraziły w prosty, ludzki sposób swój żal i współczucie rodzinie Zmarłej, to taki dla Ciebie wielki problem? Czy wszędzie musisz węszyć obłudę i oszustwo? Ale cóż, taka to już widocznie Twa „uroda”.
I nie kryguj się, niczym jakaś niemądra pensjonarka, swym nieszczerym „pegeeryzmem” bo to tak samo infantylne, jak i śmieszne. |
|
| iławianin [46] |
| Iława, Wtorek 02-06-2015 |
|
33156. | Odnośnie wpisu numer: 33152 Jeżeli pan myślał, że taki marsz będzie "apolityczny" to ja nie akceptuję takiego myślenia.
Każdy światopogląd ma swoje odzwierciedlenie polityczne, każdy. Bo wszystko jest polityką. Parada dewiacji seksualnych, czyli tak zwana "parada równości" też ma odzwierciedlenie polityczne ponieważ podnosi postulat "równego prawa" dla zboczeńców, którzy dopiero wtedy uznają nasze państwo za "nowoczesne", gdy ogromna większość zgodzi się na legalizację inności u mniejszości.
Tak samo "Marsz dla Życia i Rodziny" jest marszem, który powstał w odpowiedzi na lewackie ataki wobec pozytywu konserwatywnych wartości rodzinnych, które towarzyszą Polakom od tysiąca lat! Nie da się tutaj być w jakiś sposób apolitycznym.
Nawet idąc w Marszu Pamięci Żołnierzy Wyklętych lub w obchodach np. choćby Powstania Warszawskiego również można znaleźć odzwierciedlenie polityczne, ponieważ czcimy bohaterów z określonej orientacji ideowej i politycznej walczących ze skrajną lewicą tak stalinowską jak i hitlerowską. |
| |
|  |
|
| Łukasz Tulwiński - Ruch Narodowy |
|
33155. | Odnośnie wpisu numer: 33150 Wiem jak szpital robi te swoje "oszczędności".
Po prostu nie lecząc ludzi.
Według mnie ten szpital, w szczególności Odział Chirurgi to PATOLOGIA.
Po dwukrotnym markowaniu leczenia i skasowaniu 2 x po 3016.00 PLN, ratowanie mojego życia kosztowało 19.994.08 w innym szpitalu w pełnym znaczeniu tego słowa.
Nadmieniam, że prawidłową diagnozę w moim przypadku postawił tylko lekarz na SOR po przywiezieniu mnie przez karetkę pogotowia. Reszta tego szpitala to tragedia.
Osoby podobnie potraktowane w iławskim szpitalu, proszę o wpisy i komentarze na forum.
Swoimi danymi służę osobom zainteresowanym, w tym prokuraturze. |
|
| cudem ocalony |
|
Odp. | |
|
| moderator dyżurny |
| KURIER IŁAWSKI, Wtorek 02-06-2015 |
|
33154. | Odnośnie wpisu numer: 33153 Wszystko powstało z chaosu.
Tak będzie i tym razem.
Jest nadzieja, że z tego chaosu jednak powstanie dobro również dla nas, Polaków. Dla naszej Polski.
Pamiętajcie tylko, że dobro można budować na prawdzie, a zło musi być ukarane i rozliczone.
Nie można budować Nowej Polski tak, jak budowano III RP - w oparciu o fałsz, zakłamanie i krzywdę wielu milionów uczciwych Polaków. |
|
| Polka |
|
33153. | Parlament Dzieci i Młodzieży masakruje rządzących.
To trzeba zobaczyć!
"Teraz dostaliście żółtą kartkę, a na jesieni dostaniecie czerwoną" |
| |
Fatal error: Call to undefined function autolink() in /guestbook.php on line 1288
|